Apartmaji in Koča Storžek

Politika zasebnosti in piškotki!

Vse naše aktivnosti pri politiki zasebnosti in zbiranju piškotkov (cookies) so v skladu z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.). Vpis vaših podatkov na naši spletni strani poteka preko varne povezave (https).

 

Upravičenost obdelave osebnih podatkov?
Ob obisku naše spletne strani uporabljamo podatke za:
- izvršitev vašega povpraševanja, vaše podatke obdelujemo in hranimo za obdelavo vašega povpraševanja in izpolnitvijo naših zakonskih obveznosti;
- Ugotavljanje števila obiskovalcev in drugih podatkov, ki jih pridobimo s piškoti.
- Osebne podatke obdelujemo z namenom, da naše storitve še izboljšamo.
- Vaše podatke ne posredujemo tretjim oseba.

Katere podatke obdelujemo?
Če ste le obiskovalec spletne strani, o vas zbiramo podatke z uporabo piškotkov in preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Če ste uporabnik storitev, ki jih nudi podjetje, o vas zbiramo druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje dejavnosti. Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami. Ob poslanih elektronskih sporočilih si hranimo e-pošto v nabiralniku.
Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:
- naslov elektronske pošte,
- ime,
- priimek,
- telefon
- naziv podjetja oz. fizične osebe.

Izbris osebnih podatkov
Vedno lahko zahtevate (info@storzek.com), da se vaši podatki trajno zbrišejo iz naše evidence, razen tistih podatkov, ki jih po zakonu moramo hraniti v poslovnih knjigah.

Koliko časa hranimo podatke?
Pridobljene podatke ne hranimo, uporabimo jih le v namene komunikacije in vzpostavitve kontakta preko spletne strani oz. pri uporabi za izstavitev računa ali drugega pravnega posla.
Pravico do izbrisa lahko uveljavite, če po zakonu nismo dolžni hraniti vaših podatkov, ali če je uporaba vaših osebnih podatkov nujna (npr. reklamacije, pravnega spora, inšpekcijskih kontrol ipd.)
Če imate kakršne koli težave nam pišite na info@storzek.com.

Piškotki
Spletna stran za svoje nemoteno delovanje uporablja t. i. piškotke (cookies). Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik. Uporabnik lahko po želji omeji ali onemogoči piškote.

Politika in veljavnost
Politika varstva osebnih podatkov podjetja Ekosen d.o.o. velja od 01. 01. 2020. Nazadnje je spremenjena februarja 2022. Pridržujemo si pravico za morebitne spremembe politike zasebnosti, ki jih bomo objavili na tej spletni strani.

Upravljalec osebnih podatkov
Za Apartmaje Storžek: MR d.o.o., Miklavčeva ulica 7, 2000 Maribor, +386 | 41 347-149, info@storzek.com, Storzek.com

Pokličite!
041 | 347-149
Delovni čas
Ponedeljek - Petek: 00:00 - 24:00
Sedež podjetja
Apartmaji Storžek, Hočko Pohorje 35, 2208 Hočko Pohorje, Brezovica, Slovenia

Želite dodatne Informacije?

    WordPress Lightbox Plugin